Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla farklılık meydana getirerek akademik alanda,sporda ve sanatta, Altıeylül İlçemizde ve İlimizde örnek bir İmam Hatip Orta Okulu olmak.

Misyon: Biz Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip ortaokulu olarak istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin.Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, Kendilerine öz güvenleri olsun.Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye, daha güzele, hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın.İmam Hatip okuluna gitmekten gurur duysun.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında tek yanlışla Türkiye 2.si,2015-2016 Eğitim Öğretim yılında ise tüm soruları doğru yapan 1 adet Türkiye 1.si,2 tane Türkiye 2. çıkardık.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08:30-15:15
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: 2 adet resmi taşıma servisimiz vardır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda güreş salonu,voleybol,basketbol ve futbol sahaları yer almaktadır.2015-2016 Eğitim öğretim yılında voleybolda il birincisi olarak Manisa da yapılan müsabakalarda ilimizi temsil etmiştir.2016-2017 yılında kaleli yakar topta ilçe birincisi olmuştur. Aynı zamanda krosta ve judoda Balıkesir i temsilen diğer illerde yapılan müsabakalara öğrenci göndermiştir.
Bilimsel Etkinlikler: 3d Tasarım Beceri Atölyemiz,Eleştirel Düşünce ve Drama Atölyemiz ve Kuran-ı Kerim sınıfımız bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları: 1 adet ETWINNING PROJEMİZ,1 Adet TÜBİTAK projemiz,´´Sınıflar Topluyor okulumuz kazanıyor´ adlı atık toplama projemiz,´´Ben okudum sen de oku´´ adlı kitap okuma ve bağışlama projemiz,´´Nesi Meşhur?´´ konulu ilçelerimizin tanıtıldığı projelerimiz mevcuttur.

Telefon - 266 221 10 15

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitomerfarukboliho.meb.k12.tr

Adres - GAZİOSMANPAŞA MAH. 221 SK. ŞEHIT ÖMER FARUK BOL IMAM HATIP ORT. OKL NO: 2 ALTIEYLÜL / BALIKESİR

Öğretmen :21
Öğrenci :176
Derslik :16
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :8163
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri -

Adres - GAZİOSMANPAŞA MAH. 221 SK. ŞEHIT ÖMER FARUK BOL IMAM HATIP ORT. OKL NO: 2 ALTIEYLÜL / BALIKESİR

Ulaşım Eski SSK hastanesinin ilerisinde organize sanayi yolu üzerinde yer almakta olan Okulumuzdan Çarşı merkezine yada Toplu taşıma merkezine Gazi Osman Paşa Minibüsleriyle yada taksileriyle çok kolay bir ulaşımı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.